Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Stickere laptop (GNU/ Linux)

 Recent mi-am personalizat puțintel laptopul. Mai concret doream 1, 2, hai 3 stickere cu pinguini sau altceva legat de Linux, până la urmă m-am decis la ceva mai ”complet”, adică un sticker pentru capac și 2 mici în interior. Pentru mesaj și pentru plăcerea mea! Eu am ales imaginile, le-am trimis pe email și stickerele au fost comandate după acestea la dimensiunile dorite de mine.
  Așa arăta laptopul:
http://www.cel.ro/laptop-notebook/notebook-samsung-np300v5z-i3-2310m-500gb-4gb-gt520mx-1gb-l/poze
 Așa arată acum:

 Toată chestia m-a costat 34 Ron (24 stickerul mare/ cele 2 mici au fost bonus, plus 10 Ron transportul).
 O cunoștință mi-a dat ideea și sursa, o transmit și eu pentru cazul că cineva are aceeași dorință:
 http://www.okazii.ro/accesorii-laptop/accesorii-diverse-laptop/sticker-stickere-skin-skinuri-laptop-autocolant-folie-protectie-laptop-la-doar-24-lei-cel-mai-mic-pret-se-pot-personaliza-westick-a119603469

 LE: Ok, tocmai am aflat că deocamdată aceste stickere nu mai sunt disponibile pe okazii.ro, deci doritorii pot comanda aceste stickere laptop direct pe site-ul producătorului: http://www.westick.ro/, mai precis: http://www.westick.ro/stickere-laptop
 (pentru că oferta este mai complexă, stickere laptop, stickere auto, stickere decorative, stickere perete, autocolante perete, etc, vă orientați singuri).

 Prețurile sunt puțin mai mari acum, dar nu cu mult, iar calitatea este excelentă, la 8 luni de la acoperirea capacului, stickerul este perfect lipit și arată impecabil, la fel și cele 2 stickere mici din interior! În plus este de reținut bonusul/ cadoul primit (eu am primit gratis cele două stickere mici, și asta este politica firmei):
http://www.westick.ro/oferte-stickere-cadou2 comentarii:

  1. Buna! As vrea sa interesez, daca ai participat la concursul organizat de Toshiba pe Facebook, fiindca cineva a participat cu o fotografie facuta de tine.
    https://www.facebook.com/ToshibaRomania/app_371378986310688

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, nici măcar nu folosesc facebook.
    Dar sper să câștige omul, imho laptopul arată bine, cel puțin mie și lui ne place! ;)

    RăspundețiȘtergere

Back to top